Meny 1
Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events
- Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones
- Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
- Hotellets issymfoni
Meny 2
- Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
- Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
- Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Meny 3
- Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
- Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
- Husets pannacotta med frisk bærcoulis
Meny 4
- Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
- Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urterisotto, frisk spinat og beurre blanc
- Original Flensburg med vanlijeis, kirsebær og eggelikør
Meny 5
- Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
- Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
- Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet
Meny 6
- Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccola og høvlet parmesan
- Andelår med kremet savoykål, glasserte tranebær og rødvinssaus
- Pasjonsfruktcrème med friske frukter og bær
3 retters meny – kr 695 per person
Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …
4 retters meny – kr 795 per person (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello
5 retters meny – kr 895 per person
Modne oster, oliventapenade og italiensk salami – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)
Husets vinpakke kr 395 per person
Oppgradert vinpakke kr 495,- per person
Luksus vinpakke kr 595,- per person
Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
To ganger servering av hovedrett – kr 195 per person.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 145 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.