Kurs & Konferanse

Vi tilbyr nye, flotte og lyse lokaler til ditt arrangement

Praktiske konferanselokaler

Rømskog Spa & Resort er tilrettelagt for å gi deg og din bedrift perfekte rammer for kurs og konferanser. Vi har konferanserom som rommer alt fra 20 til 90 deltakere, og har alt det tekniske utstyr dere måtte trenge.

Ekslusivt for din bedrift

Vi tilbyr hotellet med full betjening til deg og din bedrift eksklusivt. Ha hele hotellet for dere selv. Ingenting slår en opplevelse av å ha kickoff, produktlansering, ledersamling der dere har hotellet, restauranten og spaavdelingen eksklusivt for deres arrangement.

Er det ønske om eksklusiv bruk av hotellet er minste antall senger man må betale for 44 enkeltrom – helpensjon. For senger og rom utover dette betales faktisk bruk ihht. gjeldende prisliste for opphold.  Ta kontakt for mer informasjon om dette tilbudet.

Vi tilbyr nye, flotte og lyse lokaler med standard teknisk utstyr som prosjektor osv.

Aktiviteter

Er det ønskelig med sosiale avbrekk underveis i programmet har vi mange muligheter – enten dere vil øke hjertepumpa eller roe helt ned.

Kanopadling, skogshinderløype, natursti med quiz – mulighetene er mange!

Vi skreddersyr aktiviteter etter deres ønske.

Kontakt oss

Bestill gjerne via telefon, ring oss på:
+47 69 00 25 80

Skriv så godt du kan, hva din bedrift trenger. Vi kan tilby fleksible løsninger for mat, møterom og hotellrom til ansatte i din bedrift. Ønsker du noen aktiviteter men usikker på hva, spør gjerne hva vi anbefaler!

Inkluder antall personer og eventuelle andre hendvendelser.

Ønsker du å vite mer?