Kurs & Konferanse

Flotte konferanselokaler

Vi er det lille, luksuriøse og personlige konferansehotellet som holder et høyt nivå i alt av service, opplevelse og råvarer. Rømskog Spa & Resort er tilrettelagt for å gi deg og din bedrift veldig gode muligheter for kurs og konferanse.

Vi tilbyr nye og flotte konferanserom i ulike størrelser fra 8 til 100 deltakere, alle med moderne teknisk utstyr.
I alle konferanserom finnes kaffemaskin for din bekvemmelighet.

I våre rom har vi 88 faste sengeplasser med mulighet til å sette inn ekstrasenger i alle rom. I suitene finnes også sovesofaer.

I våre private og avskilte omgivelser vil du få fred og ro til å fokusere på det som er viktig for deg og ditt selskap.

Lei hotellet ekslusivt for din bedrift

Når du leier hotellet eksklusivt til din gruppe vil du få full betjening kun for deg og din bedrift. Dere har hotellet for dere selv og alt av lokaler, spa, restaurant og fellesområder kan brukes etter deres ønsker og behov.
Ved å ha konferanse, ledersamling, møter, kickoff, produktlansering eller hva behovet deres består av, er vi et sted hvor du vil få en unik opplevelse og gode muligheter til å gjøre en god jobb sammen.
Vi er det lille, luksuriøse og personlige konferansehotellet som holder et høyt nivå i alt av service, opplevelse og råvarer. 

Vi tilbyr nye og flotte lokaler og rom med plass for overnatting av 88 personer pluss ekstrasenger og sovesofaer.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

 

Aktiviteter

Er det ønskelig med sosiale avbrekk underveis i programmet har vi mange muligheter – enten dere vil øke hjertepumpa eller roe helt ned.

Kanopadling, skogshinderløype, natursti med quiz – mulighetene er mange!

Vi skreddersyr aktiviteter etter deres ønske.

Kontakt oss

Bestill gjerne via telefon, ring oss på:
+47 69 00 25 80

Beskriv så godt du kan, hva din bedrift trenger. Vi kan tilby fleksible løsninger for mat, møterom og hotellrom til ansatte i din bedrift. Ønsker du noen aktiviteter men usikker på hva, spør gjerne hva vi anbefaler!

Ønsker du å vite mer?