Spa-old

[vc_row full_width=»stretch_row» parallax=»content-moving» parallax_image=»5003″ parallax_speed_bg=»3.5″ css=».vc_custom_1535099038775{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}»][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

SPA

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»4/6″][vc_column_text]Velkommen til deilig avslapning og velvære i flott natur på Rømskog Spa!

Begrepet spa er avledet fra byen Spa i østlige Belgia. Dets navn er kjent tilbake til romersk tid da stedet var kalt for Aquæ Spadanæ, Stedet har medisinske mineralkilder som ble gjenoppdaget 1400-tallet, og tidlig på 1600-tallet var stedet velkjent nok i England til at byens navn ble benyttet som et generisk begrep for «medisinske kilder».

Vi inviterer deg inn i en verden der hverdagen blir glemt, du finner din indre ro og balansen i livet kommer tilbake. Her kan du fylle på med ny energi ved hjelp av vakker natur og terapeutens varme og beskyttende hender. Vi ønsker å gi deg et stressfritt miljø og en mulighet til å få påfyll av kraft til både kropp og sjel.

Med vennlig hilsen

Rømskog Spa & Resort[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/2″][vc_column_text]Dagpakke kr. 595,-

Inkluderer:

  • fri tilgang til spaavdeling og treningsrom
  • 2 retters lunsj
  • utlån av håndkle og badekåper

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/2″][vc_column_text]Dagpakke kr. 895,-

Inkluderer:

  • rygg/nakkemassasje
  • fri tilgang til spaavdeling og treningsrom
  • 2 retters lunsj
  • utlån av håndkle og badekåper

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=»2/6″ css=».vc_custom_1468791110227{padding-left: 50px !important;}»][vc_column_text]

Spa Meny

[/vc_column_text][vc_wp_custommenu nav_menu=»250″][/vc_column][/vc_row]